AnaSayfa
2012- DENİZLİ

Değerli Meslektaşlarım,

 

Histoloji ve Embriyoloji alanında yapılan araştırmalar güncel yöntemlerle tedavi edilemeyen hastalıkların kesin tedavilerinin mümkün olabilmesi sürecinde önemli unsurlardan biri olarak kabul edilmekte ve pre-klinik AR-GE’nin vaz geçilmez bölümünü oluşturmaktadır.

Klasik histolojiden başlayarak gelişmiş çeşitli mikroskoplarla devam eden çalışmalarımız, moleküler ve nanobiyoteknolojilere, yardımcı üreme tekniklerine, kök hücre, rejeneratif ve rekonstrüktif tıbba, biyomedikal mühendisliğine, biyoteknoloji ve biyoinformatik gibi alanlara yayılarak daha da değer kazanmıştır.

Histoloji ve Embriyoloji’nin bilim insanları ve genç araştırmacıları şimdiye kadar yaptıkları çalışmalarla evrensel bilime katkı sağlayarak bilim disiplinimizin önemini başarılı bir şekilde ortaya koymuştur.

11. Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongresi siz değerli katılımcılar tarafından hazırlanan güncel çalışmaların geniş kapsamlı paylaşım ve tartışma platformunda değerlendirilmesi amacıyla düzenlenmiştir.

16-19 Mayıs 2012 tarihinde Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği’nin katkılarıyla Pamukkale Üniversitesi, Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen kongremizde yerli ve yabancı konuşmacıların yanı sıra kongre bilimsel kurulu tarafından seçilmiş bildiri ve poster sunumları yer alacaktır. Ayrıca Ödül Jürisi tarafından seçilen çalışmalara Kongre Bildiri Ödülleri, Prof. Dr. Yener AYTEKİN “Türkçe Bilim Dili” Ödülleri ve Pamukkale Üniversitesi 20. Kuruluş Yıldönümü Özel Ödülü verilerek genç araştırıcıların yüreklendirilmesi hedeflenmiştir.

Bilim Şenliğimize önemli katkıları nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya ve Yerel Düzenleme Kuruluna sonsuz teşekkür eder, Üniversite’nin 20. Kuruluş yıldönümünü Türk Histoloji ve Embriyoloji Ailesi olarak kutlarız.

Sizlerin değerli katkıları ile gerçekleştirebildiğimiz 11. Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongresine hoş geldiniz der, kongrenin bilim şenliği içinde ve keyifli geçmesini dileriz.

 

Candan ÖZOĞUL

 

Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği Başkanı

 

Dear Colleagues,

 

It is a great honor for the members of the Pamukkale University School of Medicine, Department of Histology and Embryology to organize and host the 11th National Histology and Embryology Congress (with international contribution) will take place in Pamukkale University Congress Center, Denizli, Turkey from May 16 to 19, 2012.

We would like to thank the General Assembly of the Turkish Histology and Embryology Association (THED) for giving us the oppotunity to host you in our University. It is our desire to present a scientifically satisfastory Congress with conferences, panel sessions, oral and poster presentations in a friendly atmosphere while exchanging knowledge. During the Congress, updated scientific information related to the main topics of Histology and Embryology would be discussed through 20 conferences, 35 oral and 231 poster presentations.

I would like to thank all sponsors, foundations and institutions especially Pamukkale University for their support and the members of the THED Executive Board and Organizing Comittee for their efforts during the orgnization period of the Congress. Hoping to meet and welcome you in Denizli for a beneficiary Congress with your support and participation.

 

With my best regards on behalf of the Organizing Comittee.

 

Recep KUTLUBAY

 

Chairman of the Local Congress Organizing Committee

 
Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği, Ümitköy Mahallesi, 2544. Sok. No:3 Çankaya-ANKARA
info@thed.org.tr
 Web Tasarım: AdaNET
Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneğinin Resmi Web Sitesidir